JALITE FOTOLUMINESCENTE VEILIGHEIDSTEKENS

Nieuwe JALITE AAA

JALITE is erg trots om, als een resultaat van meer dan twee jaar onderzoek en ontwikkeling, de introductie aan te kondigen van een uitgebreide reeks van fotoluminescente veiligheidstekens met een drastisch verbeterde werking.

Van JALITE AAA (Drie keer A) wordt verwacht dat het een nieuwe standaard creëert met betrekking tot veiligheidstekens en veiligheidsroute aanwijzingssystemen, de verbetering van hun gemakkelijke herkenbaarheid en leesbaarheid en hun duurzaamheid.

“Simpelweg Briljant”

JALITE AAA fotoluminescente Veiligheidsproducten zijn geperfectioneerd door het gebruik van de nieuwste technologie zodat de navolgende hoofdkarakteristieken kunnen worden aangeboden:

Exceptioneel hoge helderheid binnen de eerste paar minuten!

Ongelofelijk opvallende tekens en waarschuwingen die zeer duidelijk kunnen worden gezien en gelezen in complete duisternis- ideaal voor gebruik met betrekking tot levensreddende toepassingen!

Uitmuntend in gebruik – JALITE AAA materialen bieden een langere helderheid dan Klasse A materialen van de Fotoluminescente Veiligheidsproducten Associatie (P.S.P.A.): verwacht 3-4 maal de helderheidswerking!

Verbeterde materiaaltechnologie – ongelofelijk verbeterde duurzaamheids en bestendigheidskarakteristieken!

Ingrijpende verbeteringen met betrekking tot de fysieke materiaaleigenschappen – resulterend in een betere kwaliteit van een verduurzaamd product!

Uitzonderlijke werking!

De grafiek hiernaast laat zien dat, in de kritieke periode na een stroomstoring, JALITE AAA producten eigenschappen vertonen die (zelfs na korte periodes met lage activerende lichtniveaus) ver buiten enige andere huidige fotoluminescente veiligheidstoepassingen vallen!

3-4 keer de helderheidswerking van P.S.P.A. Klasse A! De P.S.P.A. (De Associatie van Fotoluminescente Veiligheidsproducten) classificeert materialen in specifieke groepen op basis van hun helderheidswerkingscriteria. Klasse A wordt aanbevolen als een minimum voor veiligheidsproducten.

Overtreffen DIN 67 510 deel 4! DIN (Deutsche Norm) de Europese specificatie en vereisten voor helderheidswerkingscriteria en normen zijn omvat in DIN 67 510 deel 1-4.

Overtreffen IMO A.752 (18)! IMO (Internationale Maritieme Organisatie) A.752 (18) specificeert de minimale helderheidswerking binnen een zeevaartomgeving.